2-0 Victor P ass Alex W
3-0 Marcus ass Robin
4-2 Erik S ass Alex W

POÄNG TVÅ MATCHER I RAD!!!

Idag gjorde vi ännu en gång en mycket bra match och höll fokus på uppgiften. Inställningen och koncentrationen var avsevärt mycket bättre nu än tidigare under säsongen. Tyvärr får vi inte med oss alla tre poängen idag men... vi spelade ju faktiskt oavgjort mot serieledarna!!

FÖRSTA
Vi är med från start och halvvägs in i första perioden leder vi skottstatistiken med 10-2. Det är en konstant press i anfallszon och vi visar upp ett spel jag inte alls känner igen sen tidigare. Man kan inte låta bli att undra varför vi inte spelat så här i alla matcher under säsongen? 2-0 till oss i paus med mersmak.

ANDRA
Vi börjar bra och trycker in 3-0 i andra bytet. En slarvig mur ger Grums chansen att göra 3-1 på frislag tidigt i perioden och nu börjar en viss oro infinna sig. Jag börjar irritera mej på att vi ideligen missar vid frislag och det smittar av sig på laget. När sedan Grums även gör 2-3 på frislag återigen pga av en dålig mur, då sprider i alla fall inte jag någon positiv energi längre. Killarna håller ut tills periodpaus. När vi börjar oroa oss börjar vi krångla till uppspel och ta många felbeslut. Det ger våra motståndare en massa gratischanser. Det måste bero på att vi inte riktigt litar på vårt spel utan försöker ändra på det istället. Resultatet blir att motståndarna tar över.
I paus bad jag om ursäkt för att jag inte orkade hålla mej objektiv och nu lovade vi varann att alla tar nya tag i sista perioden.

TREDJE
Nu är vi bättre igen och får också utdelning i nionde minuten. 4-2 och vi börjar tro på vinst. Tyvärr får Grums en reducering efter bara 40 sek pga slarv från vår sida och flera oturliga ingripanden. Grums tar direkt time-out och vi pratar om att vi ska spela på och inte dra oss tillbaka. Vi ska köra lite säkrare uppspel bara. Hör ändå att några pratar på att säkra hemåt och flera börjar hänga med huvudet. Följdriktigt kommer även 4-4 med 4 min kvar. Sista minutrarna spelas bara av. Vi är rädda för att förlora ännu en poäng och Grums är mycket nöjda med sin enda.

Naturligtvis kan vi gräma oss över två förlorade poäng idag men... vi måste se på vilket spel vi visade upp och... mot ett riktigt bra lag. Nu har vi bevisat för oss själva att vi kan vinna mot alla lag.